Servicii

Wingwave Coaching

Wingwave coaching genereaza o baza solida de emotii si convingeri pentru succesul clientului, inclusiv cresterea creativitatii, imbunatatirea increderii si a carismei personale

Access Consciousness®

Access Consciousness este un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută
să devii conştient în toate aspectele vieţii, facilitând:

Access Bars şi Procesele de Corp Access Consciousness facilitează eliberarea inconştienţei, a limitărilor și a suferinţelor blocate în corp. Prin aceste tehnici, vei câștiga lejeritate în viața de zi cu zi și vei restabili comuniunea cu corpul tău. Odată stabilită această legătură, procesele de degenerare celulară vor fi oprite și inversate, mijlocindu-se astfel vindecarea.  

Click și descoperă Procesele Access Consciousness

Hipnoza Eriksoniană

Erickson afirmă că mintea conștientă nu poate să instruiască mintea subconștientă, sugestiile autoritare ale hipnozei clasice întâmpinând de multe ori mecanisme de rezistență puternice.

Mintea subconștientă reacționează la oportunități, metafore, simboluri și contradicții. Sugestiile hipnotice efective trebuie formulate într-o formă vagă similară unei schițe, clientul construind pe aceasta schiță
cu ajutorul convingerii subconștiente – chiar dacă clienții nu percep în mod conștient ceea ce se întâmplă.

Coaching cu NLP

NLP – ul este studiul felului în care funcționează omul, înțelegerea mecanismelor și folosirea în mod practic a acestora în viața de zi cu zi.

NLP – ul este și simplu și ”periculos de bun”, în sensul în care, folosind corect tehnicile, îți poți schimba starea, poți schimba stările altor oameni, poți convinge mai ușor, poți conduce mai ușor, îți crești eficiența, crești productivitatea, elimini blocajele mentale și emoționale.

Terapia Părților

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte eficient folosit în hipnoterapia avansată pentru rezolvarea conflictelor interioare cu care se confruntă clientul și pentru obținerea unor rezultate foarte bune în îndeplinirea scopurilor lui. Este foarte util în cazul în care percepția clientului esta că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

Poți folosi terapia părților când ai acest conflict intern si spui ,,Pe de-o parte as vrea, pe de alta nu aș vrea. ”

Terapia prin Regresie

Terapia prin Regresie este o metodă de psihoterapie modernă care ne ajută să accesăm și să vindecăm momentele din trecut în care s-au produs traume. Acele evenimente pot fi în trecutul acestei vieți când eram copii, la momentul nașterii, în perioada de dezvoltare a fătului sau la momentul concepției

Călătorie în Viața dintre Vieți

“Viața dintre Vieți” reprezintă acel spațiu fascinant în care sufletul își continuă existența între momentul părăsirii corpului fizic (așa numita “moarte”) și momentul în care el revine în plan fizic din nou prin nașterea într-un corp nou.

Vei putea explora în acest spațiu al vieții dintre vieți:

• Întâlnirea cu Ghidul tău Spiritual;
• Revizuirea ultimei tale vieți;
• Reunirea cu grupul tău de suflete;
• Planificarea vieți actuale;
• Alegerea lecției și misiunii acestei vieți;
• Motivele pentru care ai ales să vii în familia ta actuală;

Coaching cu NLP

NLP – ul este studiul felului în care funcționează omul, înțelegerea mecanismelor și folosirea în mod practic a acestora în viața de zi cu zi.

NLP – ul este și simplu și ”periculos de bun”, în sensul în care, folosind corect tehnicile, îți poți schimba starea, poți schimba stările altor oameni, poți convinge mai ușor, poți conduce mai ușor, îți crești eficiența, crești productivitatea, elimini blocajele mentale și emoționale.

Prezentare

Ce inseamna vindecarea ca transformarea sa poata incepe

Ce este vindecarea?

Dacă am încerca să definim vindecarea, am putea spune că ea constă în reîntregirea sinelui. Adică, în identificarea și așezarea la loc a bucăților frânte de-a lungul timpului de disperare, traumă, dependențe, îndoială de sine și lipsa speranței, toate acestea fiind forme de durere asociate evenimentelor din trecutul nostru, legate sau nu de familie.

Vindecarea este așadar un proces activ, nu pasiv care trebuie parcurs, căci nu se va întâmpla de la sine.

În primul rând, vindecarea ține de recunoașterea și de conștientizarea sinelui, a celorlalți ca ansamblu și a „problemelor” atât la nivel intern, cât și extern. Pentru a ne vindeca, trebuie să admitem mai întâi de toate că există durere, furie și tristețe care își au rădăcinile în evenimente din trecutul nostru.

De cele mai multe ori, procesul de vindecare și reconciliere este dureros, dar rezultatul final – descoperirea de sine și recunoașterea nevoilor care asigură starea de bine – este de neprețuit, acesta garantând o bună calitate a vieții.

Mulți oameni vor să își reinventeze viața fără a renunța la traume, blocaje și suferințe din trecut. Mai degrabă, ei se identifică cu acestea și le adoptă ca făcând parte din realitatea lor definitorie. Astfel, afirmații precum ,,Sunt trist.” ,,Sunt depresiv.” ,,Sunt alcoolic.” ,,Sunt divorțată.” ajung să controleze, dacă nu să limiteze viața lor. Drept urmare, ei trăiesc același ciclu de durere la nesfârșit, neștiind că rezolvarea constă în accesarea unui nou nivel de conștiința, în devenirea unei versiuni mai bune, superioare celei prinse în trauma trecutului.

Ce este transformarea?

Cum ar fi daca viitorul pe care ți-l imaginezi ar deveni realitate? 

Cum ar fi daca ai putea simți emoțiile viselor tale sau ale vieții ideale înainte ca acestea să se materializeze? 

Cum ar fi să poți simți abundența, succesul și iubirea chiar înainte ca acestea să se manifeste în viața ta?

Dar de ce atât de mulți oameni vorbesc despre un viitor mai bun, un corp mai frumos sau o mentalitate superioară, fără ca la un nivel mai profund să se observe vreo schimbare?

De ce oamenii așteaptă o criză, o boala, un faliment, o trădare sau pierdere pentru a lua decizia de a schimba macazul? 

Dacă ți-aș spune că putem învăța sa ne schimbăm într-o stare de durere si suferință SAU că putem învăța să ne schimbăm într-o stare de bucurie și inspirație, ai alege transformarea? 

Procesul transformării este o călătorie, nu o destinație. Ca orice călătorie de inițiere și aceasta va fi plină de provocări, dar vei observa cu fiecare pas pe care îl faci spre acel înainte că timpul pe care până acum îl risipeai în emoții nesănătoase, blocaje, suferințe și gânduri distructive, va fi reinvestit în unitatea familiei, în atragerea acelor prieteni care te ridică, în dezvoltare pe plan profesional pe care ți-ai dorit-o mereu, dar mai presus de orice în Tine.  

Dorința mea este ca ca prin acest proces de evoluție să cunoști iubirea, fericirea, abundența și împlinire, așa că te invit să pășești alături de mine pe drumul transformării tale, pentru ca toate întrebările, dubiile și incertitudinile din viața ta să fie înlocuite de afirmații puternice și pline de încredere.

Certificari

Wingwave Coaching

Wingwave

Wingwave ca metoda de coaching a fost dezvoltat de catre Cora Besser-Siegmund și Harry Siegmund, psihologi si traineri la Besser-Siegmund Institute din Hamburg, Germania in anii 1990 ca tehnica de coaching care sa sustina managerii si sportivii în pregatirea mentala pentru performante de top.

Scopul lor a fost sa realizeze o metoda care sa aiba rezultate rapide si durabile pe termen lung. Astfel, au integrat diferite tehnici preluate din:

• Stimularea bilaterala (echilibrarea)  a emisferelor cerebrale prin intermediul miscarilor oculare rapide, stimulare auditiva si/sau tactila
• Programarea Neuro-Lingvistica
• Kineziologie (testarea raspunsului muscular pentru a evalua eficienta procesului)

De ce Wingwave?

Wingwave coaching-ul este perfect pentru abordarea amintirilor stresante din experientele trecute  sau a emotiile inutile cu privire la experiente viitoare, care blocheaza trecerea la actiune sau creativitatea. Gandirea limitativa si modelele comportamentale pot fi usor transformate iar blocajele mentale dizolvate.

Prin wingwave coaching poti ajunge la realizarea si mentinerea nivelului tau maxim de performanta datorita preciziei si eficientei sale si a dinamicii creative.

Metoda este folosita cu succes pentru manageri si directori executivi, persoane de decizie, artisti, sportivi, precum si toate persoanele care doresc sa-si realizeze un obiectiv personal sau profesional si sa ajunga la echilibru interior. De fapt, cand imi dau feedback, majoritatea persoanelor cu care am lucrat spun ca au ajuns la o stare de “echilibru” si “liniste interioara”.

Reglarea stresului

Prin reglarea eficienta a stresului, se ajuta clientul sa treaca peste

Realizarea obiectivelor

Wingwave coaching genereaza o baza solida de emotii si convingeri pentru succesul clientului, inclusiv cresterea creativitatii, imbunatatirea increderii si a carismei personale

Convingeri limitative

Identifica convingerile care limiteaza sau blocheaza clientul si transformarea lor in convingeri utile si valoroase care ii permit clientului sa-si atinga obiectivele personale

Access Consciousness®

Ce este?

Access Consciousness este un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, facilitând:

 • eliberarea durerii fizice;  
 • deschiderea către relaţii interpersonale mai bune; 
 • relaxare sporită;
 • o stare generală de bine şi de împlinire.


Ținta proceselor de Access Consciousness este conștientizarea fiecărui individ, pentru ca întreaga planetă să devină un cămin primitor.

Sistemul Access Consciousness a fost dezvoltat în California acum mai mult de 25 ani de Gary Douglas, căruia i s-a alăturat ulterior și Dr. Dain Heer. Access Consciousness este o sistem de tehnici cunoscut și practicat în peste 173 de ţări din întreaga lume de către facilitatori prezenţi pe toate continentele. Sute de mii de oameni au descoperit şi folosesc deja acest instrument pentru multiplele beneficii pe care el le asigură pe termen lung.

Cum este diferit Access Consciousness® de alte tehnici, filosofii și sisteme de dezvoltare spirituală, de vindecare şi de dezvoltare personală?

Pentru sute de mii de oameni din întreaga lume Access Consciousness  este cel mai RAPID şi DINAMIC mod de a obține cu ușurință BUCURIE, EXPRESIE EXUBERANTĂ ŞI ABUNDENŢĂ IMEDIAT!

Odată ce începi să folosești instrumentele puse la dispoziție de Access Consciousness, vei simți cum te eliberezi progresiv de senzația că viața este o luptă grea, de neputinţa de a-ți ghida destinul și de suferinţa asociată lipsei de control și a nemulțumirii.

Cu Access Consciousness  vei obține rezultate încă de la prima şedinţă, iar aceste rezultatele vor continua să dea roade și să se dezvăluie și ulterior!

În plus, Access Consciousness  este destinat tuturor oamenilor, indiferent de vârstă, categorie socială sau cultură.

AC este un sistem de transformare a conştiinţei prin eliberarea de inconștiență şi anticonştiinţă, în favoarea a mai multă limpezime

Acces Bars si procesele de corp Access Consciousness®

Access Bars şi Procesele de Corp Access Consciousness facilitează eliberarea inconştienţei, a limitărilor și a suferinţelor blocate în corp. Prin aceste tehnici, vei câștiga lejeritate în viața de zi cu zi și vei restabili comuniunea cu corpul tău. Odată stabilită această legătură, procesele de degenerare celulară vor fi oprite și inversate, mijlocindu-se astfel vindecarea.  

Acces Bars este un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, facilitând:

 • eliberarea durerii fizice;  
 • deschiderea către relaţii interpersonale mai bune; 
 • relaxare sporită;
 • o stare generală de bine şi de împlinire.

Access Facelift este un proces marca Access Consciousness care funcționează prin canalizarea diverselor tipuri de energii pentru a-ți transforma atât tenul, cât și corpul la nivel celular. Această tehnică de înfrumusețare încurajează regenerarea celulară și inversează procesul de îmbătrânire, asigurând un aspect tânăr, plin de prospețime.

Procesele de corp
sunt instrumente puternice care au potențialul de a revoluționa întreaga energia a corpului. Aceste procese sunt o invitație deschisă spre a ne elibera de rigiditatea blocată în corp și a schimba modul în care relaționăm cu acesta, pentru efecte de transformare și vindecare cu adevărat miraculoase.

Accordion Conten

ACCESS BARS este un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, facilitând:

 • eliberarea durerii fizice;  
 • deschiderea către relaţii interpersonale mai bune; 
 • relaxare sporită;
 • o stare generală de bine şi de împlinire.

 

Deși cunoaștem beneficiile gândirii pozitive și încercăm să adoptăm practici de viață optimiste, totul tinde să rămână la fel, dar de ce? 

Pentru ca mintea noastră nu are acces liber la gândirea inconştientă și la tipare mentale moștenite de la înaintaşii noştri. Aceste modele de gândire și comportament sunt însușite de noi pe tot parcursul vieţii și ele se transformă în standarde inflexibile, bariere, prejudecăţi și convingeri limitative. Toate, în egală măsură, ne împiedică să distingem multiplele alte posibilităţi la care am putea avea acces şi ne condamnă astfel să trăim într-o bulă cu pereți transparenți, care ne oferă doar o iluzie a liberului arbitru.

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Gary Douglas a structurat cumulul de informații primite prin channeling și a descoperit o tehnică ce presupunea atingerea şi activarea a 32 de puncte de pe cap, fiecare dintre ele comunicând cu o anumită zonă a conştiinţei umane. Fiecare punct corespunde undelor electromagnetice ale gândurilor, credinţelor, sentimentelor şi emoţiilor pe care fiecare individ le are referitor la realitate. Gary a numit aceste puncte Access Bars.

Când fiecare dintre aceste puncte energetice este atins uşor, se facilitează procesul de eliberare a deciziilor rigide legate de aspecte ale vieţii tale pe care crezi că nu le poţi controla sau schimba.

Un instrument simplu de folosit ori de câte ori există un blocaj manifestat printr-o durere în corp este de a întreba: „Este această durere a mea?” Dacă răspunsul este nu, trimite în mod conștient durerea înapoi de unde a venit. Dacă răspunsul este da, întreabă: „Corpule ce vrei să îmi spui cu această durere?” 

Deși comunicarea conștientă cu sine poate părea dificilă la început, cu mult exercițiu vei descoperi modul prin care corpul comunică cu tine şi vei începe să foloseşti ușor informaţiile primite pentru a crea circumstanțe diferite pentru viața ta, dincolo de limitări, frustrare și suferință. Vei începe să îţi asumi responsabilitatea sănătăţii proprii şi vei înțelege că ai puterea de a inversa degradarea fizică a corpului tău, devenind astfel mai sănătos. 

Un alt instrument menit să îmbunătățească toate funcțiile organismului este întrebarea: Ce energie, spaţiu şi conştiinţă pot fi pentru a intra în comuniune cu trupul meu? 

Repetă de mai multe ori această întrebare şi așteaptă să vezi ce se întâmplă..

MANTRA ACCESS

Totul în Viaţă Vine la Mine cu Uşurinţă, Bucurie şi Glorie

Repetarea acestei mantre de zece ori dimineaţa şi de zece ori seara îţi va schimba viaţa.

Cum ar arăta viața ta dacă ai avea un ten mai luminos, un corp mai tonifiat și mai puține complexe privitor la aspectul tău… în modul cel mai NATURAL?

Ei bine, frumusețea adevărată izvorăște din interior…Iar dacă te afli și tu în căutarea unei metode optime de înfrumusețare, ești în locul potrivit. 

Access Facelift este un proces marca Access Consciousness care funcționează prin canalizarea diverselor tipuri de energii pentru a-ți transforma atât tenul, cât și corpul la nivel celular. Această tehnică de înfrumusețare încurajează regenerarea celulară și inversează procesul de îmbătrânire, asigurând un aspect tânăr, plin de prospețime.

De fiecare dată când te uiți în oglindă și ești nemulțumit(ă) de ceea ce vezi, această informație încărcată negativ este stocată la nivel celular, de unde pornește și procesul de degradare. Cumulul de energii favorabile prin care lucrează Access Facelift șterge memoria celulară a judecății raționale, iar astfel întinerește corpul, oprind și inversând procesul de îmbătrânire. Odată ce ai reușit să te eliberezi de imaginile distructive pe care le proiectezi pe chipul tău atunci când te privești în oglindă, îi dai corpului șansa de a se regenera natural.

Ce schimbări au constatat cei care au apelat la Faceliftul energetic Access Consciousness?

 • Un ten mai proaspăt și mai luminos; 
 • Piele mai elastică și reducere vizibilă a ridurilor fine; 
 • Vedere îmbunătățită; 
 • Păr mai strălucitor; 
 • Sâni mai ridicați, musculatură mai tonifiată; 
 • Mai multă energie; 
 • Mai multă relaxare.

Procesele de corp sunt instrumente puternice care au potențialul de a revoluționa întreaga energia a corpului. Aceste procese sunt o invitație deschisă spre a ne elibera de rigiditatea blocată în corp și a schimba modul în care relaționăm cu acesta, pentru efecte de transformare și vindecare cu adevărat miraculoase.

Iată o listă a celor mai comune procese de corp, însoțite de câteva explicații relevante: 

 • Procesul sănătății – Este un proces ce poate fi folosit în diverse moduri, de fiecare dată creând o posibilitate diferită; este instrumentul care poate corecta aproape orice problemă pe care o are corpul nostru. Poate avea un impact major asupra imunității corpului, fiind de folos în numeroase disfuncții ale sistemului imunitar precum afecțiuni ale măduvei spinării, cancer osos, alte cancere, leucemie etc. Diferitele organe din corp, disfuncțiile metabolice, rănirile datorate sportului sau altor accidente, sistemul respirator, digestiv, pielea, sistemul limfatic si hormonal, sistemul reproducător – toate pot beneficia în urma folosirii acestui proces cu adevărat miraculos.
 • Access Energetic Facelift – Este procesul tinereții fără bătrânețe și nu numai… 
 • Procesul de eliminare a dizarmoniei din corp –  Dizarmonia este cea care creează boala în corp. De obicei, aceia dintre noi care dorim să aducem pacea în familie, în anturaj, sau ne dorim să îi facem pe ceilalți fericiți, avem tendința de a bloca dizarmonia în corpul nostru. Câte tipare de dizarmonie folosiți pentru a vă crea problemele de sănătate?
 • Procesul de eliminare a trăsăturilor dobândite prin imitație – Felul în care v-ați modelat și dezvoltat corpul, sănătatea sau caracterul, realitatea financiară sau relațiile etc. este de multe ori o imitație inconștientă a celor din viața noastră (părinți, frați, prieteni, parteneri etc.). Cât din ceea ce facem, spunem, sau gândim ne aparține nouă și cât aparține de fapt altora? Acest proces de corp te este menit să te readucă la esența ta, la cine ești tu cu adevărat, facilitând eliberarea de aceste alegeri inconștiente, astfel încât adevărata ta personalitate sa iasă la suprafață.
 • Procesul de regenerare celulară – Este procesul care inversează efectele traumelor fizice și ale țesutului cicatriceal în corp. Este primul proces folosit în cazul loviturilor, căzăturilor, vânătăilor etc., recuperarea fiind extrem de rapidă.
 • Procesul de eliminare a handicapului și a blocajelor – Prin fiecare perspectivă și credință rigidă, ne blocăm corpul în handicap, entropie, paralizie, atropie și distrugere progresivă. De multe ori, aceste elemente sunt cele care ne creează durerea în corp. Procesul de corp eliberează aceste puncte de vedere fixe pe care le folosim în dezavantajul nostru.
 • Procese de corp pentru bolile cu transmitere sexuală
 • Procesul de corp pentru răceli și gripe – Funcționează și pentru insomnii, artrite, întărește întreg sistemul imun și ține bolile departe. Poate fi de ajutor și la animalele cu epilepsie.
 • Procesul pentru probleme glandulare și limfatice – Procesul lucrează cu sistemul glandular și limfatic pentru a echilibra diverse afecțiuni din corp.
 • Procesul de eliminare a efectelor adverse ale diverselor droguri (alcool, medicamente etc.) –Este un proces de mare ajutor pentru persoanele care au avut diverse dependențe și vor să se recupereze din efectele lor.
 • Procesul de recuperare după operații sau alte traume fizice;  
 • Procese pentru paralizie; 
 • Procesul de readucere a bucuria în corp; 
 • Procesul de corp pentru mobilitate a articulațiilor – inversează senzația de anchilozare și lipsa de mobilitate ce apar în corp ca urmare a procesului de îmbătrânire naturală
 • Procesul de corp pentru facilitarea instalării sarcinilor; 
 • Procesul de corp pentru bolnavii de cancer – ajută la restaurarea sistemului imunitare al persoanelor bolnave de cancer, ajută la depășirea cu ușurință a efectelor negative ale chimioterapiei.
 • Procesul de eliminare a toxinelor din corp; 
 • Procesele de corectare a vederii – După câteva aplicări, veți putea renunța la ochelari. Numărul de ședințe necesare este variabil, în funcție de fiecare persoană.
 • Procesul de corp pentru bolile genetice;
 • Procesul de inversare a efectelor îmbătrânirii; 
 • Procesul de eliminare a automatismelor din relații și sexualitate; 
 • Procesul asumării propriei puteri – Procesul ce elimină minciunile pe care ni le spunem pentru a nu ne asuma responsabilitatea alegerilor noastre.
 • Procesul de eliminare a alergiilor și a bolilor autoimune

Acces Bars este un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, facilitând:

 • eliberarea durerii fizice;  
 • deschiderea către relaţii interpersonale mai bune; 
 • relaxare sporită;
 • o stare generală de bine şi de împlinire.

Access Facelift este un proces marca Access Consciousness care funcționează prin canalizarea diverselor tipuri de energii pentru a-ți transforma atât tenul, cât și corpul la nivel celular. Această tehnică de înfrumusețare încurajează regenerarea celulară și inversează procesul de îmbătrânire, asigurând un aspect tânăr, plin de prospețime.

Procesele de corp
sunt instrumente puternice care au potențialul de a revoluționa întreaga energia a corpului. Aceste procese sunt o invitație deschisă spre a ne elibera de rigiditatea blocată în corp și a schimba modul în care relaționăm cu acesta, pentru efecte de transformare și vindecare cu adevărat miraculoase.

Accordion Conten

ACCESS BARS este un sistem complex de instrumente, procese și metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, facilitând:

 • eliberarea durerii fizice;  
 • deschiderea către relaţii interpersonale mai bune; 
 • relaxare sporită;
 • o stare generală de bine şi de împlinire.

 

Deși cunoaștem beneficiile gândirii pozitive și încercăm să adoptăm practici de viață optimiste, totul tinde să rămână la fel, dar de ce? 

Pentru ca mintea noastră nu are acces liber la gândirea inconştientă și la tipare mentale moștenite de la înaintaşii noştri. Aceste modele de gândire și comportament sunt însușite de noi pe tot parcursul vieţii și ele se transformă în standarde inflexibile, bariere, prejudecăţi și convingeri limitative. Toate, în egală măsură, ne împiedică să distingem multiplele alte posibilităţi la care am putea avea acces şi ne condamnă astfel să trăim într-o bulă cu pereți transparenți, care ne oferă doar o iluzie a liberului arbitru.

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Gary Douglas a structurat cumulul de informații primite prin channeling și a descoperit o tehnică ce presupunea atingerea şi activarea a 32 de puncte de pe cap, fiecare dintre ele comunicând cu o anumită zonă a conştiinţei umane. Fiecare punct corespunde undelor electromagnetice ale gândurilor, credinţelor, sentimentelor şi emoţiilor pe care fiecare individ le are referitor la realitate. Gary a numit aceste puncte Access Bars.

Când fiecare dintre aceste puncte energetice este atins uşor, se facilitează procesul de eliberare a deciziilor rigide legate de aspecte ale vieţii tale pe care crezi că nu le poţi controla sau schimba.

Un instrument simplu de folosit ori de câte ori există un blocaj manifestat printr-o durere în corp este de a întreba: „Este această durere a mea?” Dacă răspunsul este nu, trimite în mod conștient durerea înapoi de unde a venit. Dacă răspunsul este da, întreabă: „Corpule ce vrei să îmi spui cu această durere?” 

Deși comunicarea conștientă cu sine poate părea dificilă la început, cu mult exercițiu vei descoperi modul prin care corpul comunică cu tine şi vei începe să foloseşti ușor informaţiile primite pentru a crea circumstanțe diferite pentru viața ta, dincolo de limitări, frustrare și suferință. Vei începe să îţi asumi responsabilitatea sănătăţii proprii şi vei înțelege că ai puterea de a inversa degradarea fizică a corpului tău, devenind astfel mai sănătos. 

Un alt instrument menit să îmbunătățească toate funcțiile organismului este întrebarea: Ce energie, spaţiu şi conştiinţă pot fi pentru a intra în comuniune cu trupul meu? 

Repetă de mai multe ori această întrebare şi așteaptă să vezi ce se întâmplă..

MANTRA ACCESS

Totul în Viaţă Vine la Mine cu Uşurinţă, Bucurie şi Glorie

Repetarea acestei mantre de zece ori dimineaţa şi de zece ori seara îţi va schimba viaţa.

Cum ar arăta viața ta dacă ai avea un ten mai luminos, un corp mai tonifiat și mai puține complexe privitor la aspectul tău… în modul cel mai NATURAL?

Ei bine, frumusețea adevărată izvorăște din interior…Iar dacă te afli și tu în căutarea unei metode optime de înfrumusețare, ești în locul potrivit. 

Access Facelift este un proces marca Access Consciousness care funcționează prin canalizarea diverselor tipuri de energii pentru a-ți transforma atât tenul, cât și corpul la nivel celular. Această tehnică de înfrumusețare încurajează regenerarea celulară și inversează procesul de îmbătrânire, asigurând un aspect tânăr, plin de prospețime.

De fiecare dată când te uiți în oglindă și ești nemulțumit(ă) de ceea ce vezi, această informație încărcată negativ este stocată la nivel celular, de unde pornește și procesul de degradare. Cumulul de energii favorabile prin care lucrează Access Facelift șterge memoria celulară a judecății raționale, iar astfel întinerește corpul, oprind și inversând procesul de îmbătrânire. Odată ce ai reușit să te eliberezi de imaginile distructive pe care le proiectezi pe chipul tău atunci când te privești în oglindă, îi dai corpului șansa de a se regenera natural.

Ce schimbări au constatat cei care au apelat la Faceliftul energetic Access Consciousness?

 • Un ten mai proaspăt și mai luminos; 
 • Piele mai elastică și reducere vizibilă a ridurilor fine; 
 • Vedere îmbunătățită; 
 • Păr mai strălucitor; 
 • Sâni mai ridicați, musculatură mai tonifiată; 
 • Mai multă energie; 
 • Mai multă relaxare.

Procesele de corp sunt instrumente puternice care au potențialul de a revoluționa întreaga energia a corpului. Aceste procese sunt o invitație deschisă spre a ne elibera de rigiditatea blocată în corp și a schimba modul în care relaționăm cu acesta, pentru efecte de transformare și vindecare cu adevărat miraculoase.

Iată o listă a celor mai comune procese de corp, însoțite de câteva explicații relevante: 

 • Procesul sănătății – Este un proces ce poate fi folosit în diverse moduri, de fiecare dată creând o posibilitate diferită; este instrumentul care poate corecta aproape orice problemă pe care o are corpul nostru. Poate avea un impact major asupra imunității corpului, fiind de folos în numeroase disfuncții ale sistemului imunitar precum afecțiuni ale măduvei spinării, cancer osos, alte cancere, leucemie etc. Diferitele organe din corp, disfuncțiile metabolice, rănirile datorate sportului sau altor accidente, sistemul respirator, digestiv, pielea, sistemul limfatic si hormonal, sistemul reproducător – toate pot beneficia în urma folosirii acestui proces cu adevărat miraculos.
 • Access Energetic Facelift – Este procesul tinereții fără bătrânețe și nu numai… 
 • Procesul de eliminare a dizarmoniei din corp –  Dizarmonia este cea care creează boala în corp. De obicei, aceia dintre noi care dorim să aducem pacea în familie, în anturaj, sau ne dorim să îi facem pe ceilalți fericiți, avem tendința de a bloca dizarmonia în corpul nostru. Câte tipare de dizarmonie folosiți pentru a vă crea problemele de sănătate?
 • Procesul de eliminare a trăsăturilor dobândite prin imitație – Felul în care v-ați modelat și dezvoltat corpul, sănătatea sau caracterul, realitatea financiară sau relațiile etc. este de multe ori o imitație inconștientă a celor din viața noastră (părinți, frați, prieteni, parteneri etc.). Cât din ceea ce facem, spunem, sau gândim ne aparține nouă și cât aparține de fapt altora? Acest proces de corp te este menit să te readucă la esența ta, la cine ești tu cu adevărat, facilitând eliberarea de aceste alegeri inconștiente, astfel încât adevărata ta personalitate sa iasă la suprafață.
 • Procesul de regenerare celulară – Este procesul care inversează efectele traumelor fizice și ale țesutului cicatriceal în corp. Este primul proces folosit în cazul loviturilor, căzăturilor, vânătăilor etc., recuperarea fiind extrem de rapidă.
 • Procesul de eliminare a handicapului și a blocajelor – Prin fiecare perspectivă și credință rigidă, ne blocăm corpul în handicap, entropie, paralizie, atropie și distrugere progresivă. De multe ori, aceste elemente sunt cele care ne creează durerea în corp. Procesul de corp eliberează aceste puncte de vedere fixe pe care le folosim în dezavantajul nostru.
 • Procese de corp pentru bolile cu transmitere sexuală
 • Procesul de corp pentru răceli și gripe – Funcționează și pentru insomnii, artrite, întărește întreg sistemul imun și ține bolile departe. Poate fi de ajutor și la animalele cu epilepsie.
 • Procesul pentru probleme glandulare și limfatice – Procesul lucrează cu sistemul glandular și limfatic pentru a echilibra diverse afecțiuni din corp.
 • Procesul de eliminare a efectelor adverse ale diverselor droguri (alcool, medicamente etc.) –Este un proces de mare ajutor pentru persoanele care au avut diverse dependențe și vor să se recupereze din efectele lor.
 • Procesul de recuperare după operații sau alte traume fizice;  
 • Procese pentru paralizie; 
 • Procesul de readucere a bucuria în corp; 
 • Procesul de corp pentru mobilitate a articulațiilor – inversează senzația de anchilozare și lipsa de mobilitate ce apar în corp ca urmare a procesului de îmbătrânire naturală
 • Procesul de corp pentru facilitarea instalării sarcinilor; 
 • Procesul de corp pentru bolnavii de cancer – ajută la restaurarea sistemului imunitare al persoanelor bolnave de cancer, ajută la depășirea cu ușurință a efectelor negative ale chimioterapiei.
 • Procesul de eliminare a toxinelor din corp; 
 • Procesele de corectare a vederii – După câteva aplicări, veți putea renunța la ochelari. Numărul de ședințe necesare este variabil, în funcție de fiecare persoană.
 • Procesul de corp pentru bolile genetice;
 • Procesul de inversare a efectelor îmbătrânirii; 
 • Procesul de eliminare a automatismelor din relații și sexualitate; 
 • Procesul asumării propriei puteri – Procesul ce elimină minciunile pe care ni le spunem pentru a nu ne asuma responsabilitatea alegerilor noastre.
 • Procesul de eliminare a alergiilor și a bolilor autoimune

Hipnoza Eriksoniana

Ce este?

Milton Hyland Erickson, părintele unui tip aparte de hipnoză, s-a remarcat prin faptul că a adus dovezi palpabile privitor la mintea inconștientă ca factor creativ și generator de soluții.

Hipnoza Ericksoniană este diferită de hipnoza clasică prin faptul că face uz de particularitățile clientului (credințe, istoria personală, expresii etc.), lăsând subconștientul, care este clar delimitat de mintea conștientă, să recurgă la propriile percepții, interese, reacții și învățăminte, pentru a crea și genera soluții, acestea fiind cel mai adesea pozitive.

Hipnoza clasică, o tehnică directă și autoritară de pătrundere a minții subconștiente, declanșează uneori mecanisme de rezistență a clientului, care îngreunează procesul hipnotic.

Metoda de hipnoză propusă de Erickson aduce mai multă flexibilitate și permisivitate crescută, adaptându-se sensibilității clientului.

Dacă în hipnoza clasică clientului i se spune :„Intri în transă”, în procesul de hipnoză Ericksoniană clientul aude: „Poți învăța în mod confortabil să intri în transă”. Astfel, clientul poate să accepte transa ca pe o oportunitate, în stare semiconștientă, acceptând totodată sau refuzând sugestiile transmise în timpul procesului terapeutic. Acest lucru înseamnă că liberul arbitru al clientului acționează favorabil asupra transformării, acceptând responsabilitatea schimbării.

Metoda de hipnoză propusă de Erickson aduce mai multă flexibilitate și permisivitate crescută, adaptându-se sensibilității clientului.

Dacă în hipnoza clasică clientului i se spune :„Intri în transă”, în procesul de hipnoză Ericksoniană clientul aude: „Poți învăța în mod confortabil să intri în transă”. Astfel, clientul poate să accepte transa ca pe o oportunitate, în stare semiconștientă, acceptând totodată sau refuzând sugestiile transmise în timpul procesului terapeutic. Acest lucru înseamnă că liberul arbitru al clientului acționează favorabil asupra transformării, acceptând responsabilitatea schimbării.

Cum este diferita Hipnoza Eriksoniana?

Hipnoza Ericksoniană se desfășoară pe tot parcursul conversației, conversație care privită din afară nu prezintă elemente care să indice un act hipnotic.

Erickon afirmă că mintea conștientă nu poate să instruiască mintea subconștientă, deoarece sugestiile autoritare ale hipnozei clasice sunt sabotate de multe ori de mecanismele de rezistență puternice specifice fiecărui client.

Alternativ, mintea subconștientă reacționează la oportunități, metafore, simboluri și contradicții. Acest lucru înseamnă că sugestiile hipnotice efective trebuie formulate într-o formă vagă similară unei schițe, pe care clientul construiește ulterior cu ajutorul unui set de convingeri subconștiente – chiar dacă clienții nu percep în mod conștient ceea ce se întâmplă.

Un hipnoterapeut experimentat, pregăteste aceste schițe ale soluțiilor astfel încât acestea să se adreseze  clientului și nevoilor sale iar clientul să reacționeze în modul așteptat de terapeut.

Putem da ca exemplu autoritarul „vei renunța la fumat” care la nivel subconștient va reacționa mai puțin decât liberul arbitru al expreziei pozitive ,,ai resursele să te lași de fumat,,. În primul caz avem o intervenție autoritară care poate să provoace clientului o reacție de refuz în urma activării unui mecanism de rezistență care ține de relația cu autoritatea, pe când în al doilea caz avem o evaluare pozitivă a individului și canalizarea responsabilității și a deciziei către acesta.

Tulburările în care se aplică cu succes hipnoza ericksoniană

Recall Healing

Descoperă secretele bolilor.

Identifică și rezolvă traumele emoționale din spatele afecțiunilor fizice sau a comportamentului distructiv.

În Recall Healing lucrăm la identificarea și rezolvarea traumelor emoționale din spatele condiției sau a comportamentului, un pas important în procesul de vindecare.

Recall Healing integrează cunoștințele extrase din mai multe domenii de specializare medicală cercetări științifice recunoscute și diverse observații pe tărâmul plantelor animalelor și omului.

Recall Healing raspunde la întrebarea „DE CE avem anumite boli, situatii , tipare care tot apar în viata noastră?”.

Nivel I

 • Ambivalența realității “dualitatea”
 • Concluziile și studiul doctorului sabbah
 • Asemănarea cu un iceberg în recall healing
 • Straturile embrionare
 • Conflictele programatoare și declanșatoare de boală
 • Conflictul diagnostic/prognostic
 • Cascada biologică
 • Programul de pornire
 • Real imaginar simbolic și virtual
 • Rezolvarea conflictului “conflictelor”
 • Cele două faze ale unei boli
 • 4 chei pentru liniștirea biologicului(piano-ului)
 • Stadiile întristării
 • Scleroza multiplă
 • Cancerul gastric
 • Cancerul hepatic
 • Cancerul mamar
 • Cancerul gastric
 • Pata oarbă
 • Condițiile necesare vindecării
 • Genealogie: fluxul amintirilor familiale
 • Câteva metode de echilibrare
 • Și multe altele

Nivel III

 • Efectele placebo
 • Sistemul limfatic 
 • Aparatul renal 
 • Aparatul reproducător 
 • Hepatită toxică parazitară
 • Sistemul ontogenetic al microbilor
 • Inima 
 • Splina 
 • Tiroida 
 • Capcanele biologice 
 • Harta cerebrală a contactelor 
 • Pielea și afecțiuni ale pielii 
 • Sistemul digestiv stomacul
 • Ficatul
 • Funcția Dirac și vindecarea spontană 
 • Triadele familiale 
 • Schimbarea percepției 
 • Deprogramarea biologică
 • Sincronicitati 
 • Conjuncții și conflicte 
 • Consultați recall healing
 • Puterea cuvântului rostit 
 • Legile sugestiei și ale autosugestiei 
 • Legile biologiei integrale și multe altele
 • Si multe altele

Depresia, autismul, adicțiile și tulburările obsesiv- compulsive

Relații, parteneriat, sexualitate

Terapia Părtilor

Diversele fațete ale sinelui

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte eficient folosit în hipnoterapia avansată pentru rezolvarea conflictelor interioare cu care se confruntă clientul și pentru obținerea unor rezultate foarte bune în îndeplinirea scopurilor lui. Este foarte util în cazul în care percepția clientului esta că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

De exemplu, în cazul unui client care vrea să slăbească dar continuă să aibă o dietă care îi sabotează această dorință este vorba despre cel puțin 2 părți interioare: una care vrea să obțină o greutate/formă a corpului mai bună și alta care îl face să mănânce compulsiv.

Conflictul interior

De multe ori se întâmpla să vrem să ținem o cură de slăbire, dar în același timp să vrem să mâncam o pizza, kfc sau alte mâncăruri nesănătoase.

            Eu vreau să merg să alerg și să fac sală în fiecare zi, dar tot Eu vreau să stau și să dorm sau să mă uit la seriale Eu îmi doresc să mă apuc de maine de muncă și să îmi deschid un Business, dar tot Eu vreau sa rămân la vechiul loc de muncă unde deși sunt platit prost, nu am niciun stres Eu vreau sa fiu calm cu iubita și să ii explic totul cu multă înțelegere, să ma abțin, să ma controlez,  dar tot Eu simt o nevoie de a țipa la ea si de a-i spune ce am pe suflet.

            În ambele ipostaze tot Eu sunt. Acest EU este alcătuit din diversele fațete ale sale și fiecare față are o alta poveste. Acest EU al meu este suma aspectelor , suma fațetelor , suma trăirilor, gândurilor, emoțiilor, ideilor pe care le am.

            Poți folosi terapia părților când ai acest conflict intern si spui ,,Pe de-o parte as vrea, pe de alta nu aș vrea. ”

Folosind terapia părților aflăm motivațiile fiecărei părți și ajungem la o rezoluție astfel încât clientul să obțină mai ușor ceea ce își dorește.

Terapia Părților stă, de altfel, la baza altor tehnici ce au fost elaborate cum ar fi Terapia Copilului Interior sau Eliberarea de Spirite Atașate, fiind astfel foarte utilă în procesele terapeutice asociate regresiei.

Terapia Părților a fost creată de către Charles Tebbetts și apoi preluată de către Roy Hunter, discipolul său. Terapia Părților este una dintre tehnicile avansate de terapie prin hipnoză, deși este o tehnică relativ simplă.

Terapia prin Regresie

Terapia prin Regresie este o metodă de psihoterapie modernă care ne ajută să accesăm și să vindecăm momentele din trecut în care s-au produs traume. Acele evenimente pot fi în trecutul acestei vieți când eram copii, la momentul nașterii, în perioada de dezvoltare a fătului sau la momentul concepției

Scopul accesării trecutului: identificarea cauzei, înţelegerea cauzei, retrăirea evenimentelor, integrare, eliberarea problemei, asimilarea şi rezolvarea problemelor din trecut, finalizarea lucrurilor neterminate în vieţile trecute.

Terapia prin regresie are ca rezultat schimbarea vieții. Această schimbare vine sub 3 forme

1. Catharsisul – curăţarea, eliberarea, purificarea, creşterea înţelegerii

Este de 3 feluri

– eliberare emoţională prin care se ajunge la pacea emoţională, calm interior, încredere în sine
– catharsisul mental, prin înțelegerea problemei, ajungându-se la pacea mentală, claritate, eliberarea de credințe rigide
– eliberarea fizică prin care se obține pacea fizică, dispariția problemelor psihosomatice cum ar fi: energia joasă, tensiuni, hipersensibilitate sau simptome fără explicație medicală

2. Integrare – ce implică creșterea personală

3. Transformare – ce implică o schimbare în identitate

Transformarea presupune Integrare și integrarea presupune Catharsis

Terapia prin regresie are ca rezultat schimbarea vieții. Această schimbare vine sub 3 forme

1. Catharsisul – curăţarea, eliberarea, purificarea, creşterea înţelegerii

Este de 3 feluri

– eliberare emoţională prin care se ajunge la pacea emoţională, calm interior, încredere în sine
– catharsisul mental, prin înțelegerea problemei, ajungându-se la pacea mentală, claritate, eliberarea de credințe rigide
– eliberarea fizică prin care se obține pacea fizică, dispariția problemelor psihosomatice cum ar fi: energia joasă, tensiuni, hipersensibilitate sau simptome fără explicație medicală

2. Integrare – ce implică creșterea personală

3. Transformare – ce implică o schimbare în identitate

Transformarea presupune Integrare și integrarea presupune Catharsis

Călătorie în Viața dintre Vieți

“Viața dintre Vieți” reprezintă acel spațiu fascinant în care sufletul își continuă existența între momentul părăsirii corpului fizic (așa numita “moarte”) și momentul în care el revine în plan fizic din nou prin nașterea într-un corp nou.

Acesta este tărâmul pe care îl vom explora căutând răspunsuri la întrebări legate de familia noastră de suflete și contractele pe care le-am făcut cu aceștia, misiunea cu care am venit aici, lecția pe care am ales să o învățăm, ajutoarele noastre spirituale etc.

Ne vom întoarce în acel plan cu scopul de a ne aminti experiența aceea de dinainte de întruparea în viața actuală.

Vei putea explora în acest spațiu al vieții dintre vieți:

• Întâlnirea cu Ghidul tău Spiritual;
• Revizuirea ultimei tale vieți;
• Reunirea cu grupul tău de suflete;
• Întâlnirea cu comitetul Înțelepților;
• Planificarea vieți actuale;
• Alegerea lecției și misiunii acestei vieți;
• Contractele pe care le-ai făcut cu alte suflete;
• Motivele pentru care ai ales să vii în familia ta actuală;
• Raționamentele pentru care ai ales corpul actual;

Adeseori acesta este un proces foarte puternic care ne ajută să ne expansionăm conștiința și să ne ridicăm vibrația.

Vei putea explora în acest spațiu al vieții dintre vieți:

• Întâlnirea cu Ghidul tău Spiritual;
• Revizuirea ultimei tale vieți;
• Reunirea cu grupul tău de suflete;
• Întâlnirea cu comitetul Înțelepților;
• Planificarea vieți actuale;
• Alegerea lecției și misiunii acestei vieți;
• Contractele pe care le-ai făcut cu alte suflete;
• Motivele pentru care ai ales să vii în familia ta actuală;
• Raționamentele pentru care ai ales corpul actual;

Adeseori acesta este un proces foarte puternic care ne ajută să ne expansionăm conștiința și să ne ridicăm vibrația.

Master NLP

NLP – programare neurolingvistică: o cale către succes și autoîmplinire

Programarea neurolingvistică este o știință clară, precisă și ușor aplicabilă imediat. NLP – ul este studiul felului în care funcționează omul, înțelegerea mecanismelor și folosirea în mod practic a acestora în viața de zi cu zi. NLP – ul este și simplu și ”periculos de bun”, în sensul în care, folosind corect tehnicile, îți poți schimba starea, poți schimba stările altor oameni, poți convinge mai ușor, poți conduce mai ușor, îți crești eficiența, crești productivitatea, elimini blocajele mentale și emoționale.

Abrevierea NLP (NeuroLinguistic Programming) este explicată în felul următor:

 • N – Neurologie – Cum funcționează mintea și cum gândim pentru a deveni exponențiali în mediul în care trăim
 • L – Lingvistică – Cum utilizăm limbajul pentru a crea încredere și a gestiona stările noastre și a celor din jurul nostru
 • P – Programare – Cum ordonăm acțiunile și gândurile noastre pentru a genera rezultate excepționale

Prin NLP înveți:

Adresează-mi o întrebare

Programează o ședință de coaching

Adresează-mi o întrebare

Programează o ședință de coaching