Despre mine

Sorin Manolache

Încă de la 16 ani am avut un vis care astăzi a devenit realitate: acela de a deveni un bărbat adevărat, capabil să ajute și alți oameni în călătoria lor prin viață. Am simțit mereu că fiecare om este capabil  să își vindece rănile și să-și atingă potențialul maxim mult mai repede decât și-ar putea imagina, pentru că schimbările profunde se pot produce la nivelul subconștientului foarte eficient și relativ rapid.

Nevoia de transformare s-a manifestat în momentul în care am realizat că nu pot ajuta pe nimeni dincolo de nivelul la care am ajuns eu. Altfel spus, că nu voi putea face nimănui bine dacă eu însumi nu sunt bine mai întâi. După numeroase despărțiri, stări de tristețe datorate singurătății și dezamăgirilor, după o fugă frenetică și epuizantă după himera fericirii, mi-am dat seama că trebuie să mă opresc. Nu mai voiam să fug de realitatea frustrantă în care trăiam. Simțeam că sunt într-un carusel, unde la fiecare 5-6 luni treceam prin exact aceleași emoții negative, indiferent de evenimentele din viața mea.

Întâlnesc din ce în ce mai mulți oameni care își sacrifică ani din viață citind sute de cărți, mergând la toate cursurile disponibile, pierzând astfel ani prețioși din viață în călătoria spre vindecare și transformare, însă de multe ori rămân aproape la același nivel, pentru că schimbarea este doar de suprafață.

— Sorin Manolache

Viata este o responsabilitate proprie

Am conștientizat că nu eram fericit și că se repetau obsesiv tipare pe 2 planuri: relații și bani. M-am văzut atunci pus în fața unei alegeri – trebuia să decid dacă voi accepta că așa a vrut destinul să fie viața sau dacă îmi voi lua propriul destin în mâini și voi căuta împlinirea de care aveam atât de multă nevoie. Deja nu mai putea fi vorba despre un țap ispășitor, responsabil pentru felul în care EU mă simțeam, viața mea era doar a MEA. Inițial am inceput să îmi vindec rănile pe relații și blocajele pe bani, iar apoi am continuat, în timp, cu relația cu parinții , răni din copilărie, blocaje , fericire, tipare de sabotaj etc. 

Asta se întâmpla acum 3 ani, când, asumându-mi responsabilitatea pentru ceea ce sunt, am început vindecarea și transformarea, pe rand, prin NLP, Coaching Wingwave, Access Consciousness, Hipnoza Ericksoniană și Regresii. Fiecare dintre aceste tehnici a constituit o piatră de temelie a persoanei care sunt astăzi, ajutând la dezvoltarea abilităților care ulterior mi-au permis să ajut și alți oameni. 

Încă de când am pășit pe acest drum, am simțit că sunt exact unde trebuie. De la o ședință la alta câștigam mai multă limpezime. Oamenii toxici începeau să părăsească viața mea, doar pentru ca alții mai benefici mie să îi înlocuiască. Pe de altă parte, eliberând blocajele emoționale și spirituale, a devenit natural să îmi ating visurile și obiectivele, pentru ca, în paralel, să pot oferi exponențial valoare clienților.  Odată ce am văzut cum este să trăiești fără limitări, mi-am dorit să îi ajut și eu pe ceilalți.

In momentul prezent

Astăzi simt că tot ce îmi doresc ajunge la mine cu ușurință și că orice provocare apare în viața mea reprezintă doar un începutul unui nou salt evolutiv. 

Sunt de 9 ani Ofițer în Ministerul Justiției și lucrez în sectorul de reintegrare socială a deținuților din penitenciar. De-a lungul carierei mele aici, cât și afară, în munca cu clienții, am lucrat cu sute de persoane (individual sau în grup), cu diferite personalități, de vârste și niveluri intelectuale diverse, fiecare dintre aceștia având blocaje emoționale, care de multe ori nu au putut fi rezolvate nici în ședințe de grup, ci doar in terapie individuală. În ședințele individuale, prin intermediul tehnicilor de Wingwave Coaching, Access Consciousness, Hipnoza Eriksoniană, Regresii și NLP am ajutat oamenii să își recapete echilibrul interior, prin eliberarea de experiențele din trecut care îi țineau pe loc și prin accesarea unui nou nivel de conștiință.

Nu e nevoie de ani de terapie, de sute de cărți citite sau de zeci de cursuri pentru a fi acolo unde visezi. Mai bine, investește tot timpul liber în pasiuni, carieră sau în activitățile care îți oferă energie și fericire și acordă-mi doar câteva ore pe luna să îți schimb viața radical.

Adresează-mi o întrebare

Programează o ședință de coaching

Adresează-mi o întrebare

Programează o ședință de coaching